Φίλες και φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στη νέα δωρεάν Διαδικτυακή Πλατφόρμα του Δήμου μας.
Θέτοντας την τεχνολογία στη υπηρεσία του πολίτη, αναβαθμίζουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας και φιλοδοξούμε να προσφέρουμε στο δημότη άμεση και έγκυρη ενημέρωση για τις υφιστάμενες επιχειρήσεις του Δήμου μας, καθώς επίσης, απαραίτητες πληροφορίες σε κάθε επισκέπτη, ενισχύοντας την τουριστική και οικονομική ανάπτυξη της περιοχής.

Αξιοποιώντας την πλατφόρμα και τις ψηφιακές εφαρμογές, που εκσυγχρονίζουμε διαρκώς, προωθούμε την άμεση επικοινωνία της αγοράς με τους πολίτες. Φιλοδοξία μας είναι να καταστήσουμε τους πολίτες ενεργούς ώστε να αναβαθμίσουμε την τοπική μας αγορά, με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους δημότες.

Σας καλούμε όλους να συμμετάσχετε στη διαμόρφωση των αποφάσεων, να διατυπώσετε τις προτάσεις σας και να μας επισημάνετε τυχόν παραλείψεις για να δημιουργήσουμε μαζί μια σύγχρονη πλατφόρμα που θα στηρίζεται στις αρχές ι της ανοικτής επικοινωνίας με όλους.

Με την ελπίδα η νέα Διαδικτυακή Πλατφόρμα να αποτελέσει κόμβο ενημέρωσης και επικοινωνίας για μία αμφίδρομη σχέση του με τον δημότη με την επιχείρηση, σας ευχόμαστε καλή περιήγηση!

Με εκτίμηση,
Κωνσταντίνος Καρπούζης
Υποψήφιος Δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη, Σύμβουλος Δημοτικής Ενότητας Πυλαίας

 

Απαντήστε