Σας καλωσορίζουμε στην νέα διαδικτυακή πλατφόρμα δωρεάν διαφήμισης της αγοράς όλου του Δήμου μας.Μια πρωτοβουλία των Χατζηιωάννου Χάρη, Σγουρομάλλη Σγουρό και του Καρπούζη Κωνσταντίνου.

Μέσα στην αγορά Πυλαίας Θεσσαλονίκης υπάρχουν πολλές επιχειρήσεις που δεν έχουν ιστοσελίδα καθώς και επιχειρήσεις που ενώ έχουν ιστοσελίδα, δεν βγαίνουν πουθενά ή βγαίνουν πολύ χαμηλά στην αναζήτηση στο Google. Δεν είναι κρίμα κάποιος που θα ψάξει εσάς ή τα προϊόντα σας να ΜΗΝ μπορέσει να σας βρει;

Το pylaia.gr σας δίνει την δυνατότητα να προβάλετε την επιχείρηση που έχετε, στην Πυλαία Θεσσαλονίκης». Μέσα από το site έχετε την δυνατότητα προσθέσετε την επιχείρηση σας, να επεξεργάζεστε τα στοιχεία της, καθώς και να προωθείτε στους επισκέπτες τις προσφορές σας. Το pylaia.gr έχει τεράστιο αριθμό επισκέψεων καθημερινά από Ελλάδα αλλά και από διάφορες χώρες του κόσμου. Μέσα σε λίγες μόνο μέρες θα δείτε την επιχείρησή σας να «ανεβαίνει ψηλά» στην αναζήτηση στο Google.

Ακόμα και για εσάς που δεν έχετε ιστοσελίδα, μια καταχώρηση στο pylaia.gr θα κάνει το τηλέφωνο σας να χτυπάει από κόσμο που θα σας αναζητήσει.

1. Δημιουργήστε λογαριασμό

Η δημιουργία λογαριασμού στο pylaia.gr είναι πολύ εύκολη υπόθεση. Μπορείτε είτε να εισάγετε τα στοιχεία σας, είτε να κάνετε σύνδεση μέσω του Google ή Facebook λογαριασμού σας. Αν είστε ήδη εγγεγραμμένος στην ιστοσελίδα pylaia.gr χρειάζεται απλά να κάνετε login αντί για εγγραφή.

2. Προσθέστε την επιχείρηση σας


Προσθέστε την επιχείρηση σας ή τις επιχειρήσεις σας που έχετε στην αγορά Πυλαίας, καταχωρώντας τα βασικά (όνομα επιχείρησης, διεύθυνση, τηλέφωνο) αλλά και τα αναλυτικά (προαιρετικά) στοιχεία της επιχείρησης σας (ιστοσελίδα, email, facebook, Instagram, φωτογραφίες, βίντεο κλπ).

 

3. Εντυπωσιάστε & πουλήστε !!!

Ενημερώστε συχνά τα στοιχεία της επιχείρησης σας, ανεβάστε νέες φωτογραφίες, κάντε προσφορές… Να είστε σίγουροι αυτά που θα ανεβάσετε θα τα δουν άμεσα χιλιάδες επισκέπτες από την Ελλάδα και το Εξωτερικό. Με την μεγάλη επισκεψιμότητα της σελίδας pylaia.gr, το site σας και η επιχείρηση σας θα ανέβει και στο Google πολύ πιο γρήγορα και δωρεάν. Ετοιμαστείτε… Σε λίγο θα σας ξέρουν όλοι. Σίγουρα σε λίγο θα πουλάτε παραπάνω…

Τι πρέπει να κάνετε ?

ΒΗΜΑ 1
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα pylaia.gr

ΒΗΜΑ 2
Πατήστε πάνω δεξιά στο «Εγγραφή / Σύνδεση Καταστήματος».
Στα δεξιά γράψτε :
Το Email σας και από κάτω επιλέξτε έναν κωδικό της αρεσκείας σας με γράμματα και αριθμούς (8 και πάνω αγγλικούς χαρακτήρες συνολικά).
Πατήστε το κουμπί REGISTER.

ΒΗΜΑ 3
Πατήστε στο «Αν θέλετε να προσθέσετε νέα επιχείρηση πατήστε εδώ
Αν δεν σας το εμφανίσει το παραπάνω, πηγαίνετε στο μενού : Γίνε Συνεργάτης – Πρόσθεσε την επιχείρησή σου.
ΠΡΟΣΟΧΗ : Σε περίπτωση που είχατε καταχωρήσει παλιότερα την επιχείρηση σας, και απλά τώρα θέλετε να την επεξεργαστείτε, πάντε στο «Αν θέλετε να διαχειριστείτε ήδη καταχωρημένη επιχείρηση στο pylaia.gr πατήστε εδώ.».
Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία :

Listing Name (ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ) : Το όνομα της επιχείρησης σας.
Listing Περιοχή (ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ) : Επιλέξτε Πυλαία ή Χορτιάτης ή Πανόραμα.
Listing Κατηγορία (ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ) : Επιλέξτε την κατηγορία που ανήκει η επιχείρησή σας (μπορείτε να επιλέξετε και περισσότερες από μία κατηγορίες).
Company Logo : Επιλέξτε λογότυπο της επιχείρησης σας.
Gallery Φωτογραφιών : Επιλέξτε φωτογραφίες της επιχείρησής σας.
Περιγραφή (ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ) : Γράψτε λίγα λόγια για την επιχείρησή σας.
WebSite : Γράψτε το website url σας.
Τηλέφωνο : Γράψτε το τηλέφωνό σας.
Facebook, Instagram, Twitter κλπ : Γράψτε τα URL των social network σελίδων σας.

Τσεκάρετε το «Δεν ειμαι Ρομποτ» (ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ).

Πατήστε «Προεπισκόπηση».

ΒΗΜΑ 4
Πατήστε «Υποβολή Καταχώρησης».

ΒΗΜΑ 5
Σε λίγα λεπτά η επιχείρησή σας θα βρίσκεται καταχωρημένη στο pylaia.gr

Ξεκινήστε τώρα